Házirend

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy figyelmesen olvassák el és tartsák be az alábbi Házirendet 

HÁZIREND ELFOGADÁSA

Azzal, hogy igénybe veszem a Hatékony Alakformálás InfraslimX Óbuda Szalon szolgáltatásait, automatikusan beleegyezésemet adom abba, hogy a házirendet elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy amennyiben rendszeres késésekkel, időponttörléssel vagy az InfraslimX gépek (a továbbiakban: gépek) nem rendeltetésszerű használatával kárt okozok, akkor a szalon üzemeltetője a kár megfizetésére kötelezhet.

Tudomásul veszem, hogy a gépeket saját felelősségemre és rendeltetésszerűen használhatom.

 

IDŐPONTOK LEMONDÁSA

Időpontot lemondani legkésőbb a lefoglalt időpontot megelőző 12 órával lehet telefonon, e-mailben, Instagramon vagy Facebook Messenger üzenetben, későbbi lemondás esetén a bérletes alkalom megtartottnak minősül. Bérlet nélküli 12 órán belüli időpontlemondás esetén a kiesett gépidő díját köteles a vendég a szalonnak megtéríteni.

Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben a bejelentkezett időpontra a vendég nem jelenik meg, úgy az edzés díját teljes egészében felszámoljuk vagy a bérletből levonjuk.

Az 5 alkalmas bérletek érvényességi ideje a vásárlástól számított 30 nap, a 10 alkalmas bérletek érvényességi ideje a vásárlástól számított 60 nap.

 

AZ INFRASLIMX EDZÉS SZABÁLYAI

Az InfraslimX fitneszgép igénybevétele során betartandó szabályokat a „Beleegyező nyilatkozat” tartalmazza.

 

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Kiskorú vendég esetén az edzésre a szülő hozzájárulásával, annak jelenlétében, a „beleegyező nyilatkozat” szülő általi aláírását követően van lehetőség.

A lefoglalt időpont előtt kb. 5 perccel korábban kell érkezni az esetleges csúszások elkerülése végett.

Az edzés megtagadható attól a vendégtől, aki az edzésre alkalmatlan állapotban jelenik meg (pl. alkoholos állapotban, nem megfelelő viselkedést tanúsít, stb.), inzultálja a személyzetet, nem tartja be annak utasításait, rongálja a szalon berendezését vagy nem hajlandó a „Beleegyező nyilatkozat”-ot aláírni.